Despre noi

Echipa Expert Online

De-a lungul timpului, programatorii noștri au dezvoltat numeroase aplicații și au găsit soluții menite să îţi facă munca mai ușoară. Am realizat aplicații prin care angajații firmei tale pot modifica un site deja realizat fără a avea nevoie de cunoștințe aprofundate în domeniu. Acest lucru înseamnă pentru tine reducere de cheltuieli!

Misiune:
EXPERTONLINE își propune să obțină cele mai eficiente soluții pentru tine, deoarece succesul tău este şi succesul nostru.
Dorim să îţi împărtășim fascinația pentru ceea ce ne rezervă viitorul și în același timp să atragem atenția utilizatorului proiectând această viziune în munca noastră de zi cu zi pentru a obține experiențe web inovative.

Ce anume ne diferențiază pe piață?

  • Avem experiență largă în web design și realizare site (peste 700 de proiecte realizate);
  • Cunoaștem foarte bine piața locală și națională;
  • Suntem în permanență conectați la ultimele apariții și modificări din domeniul IT;
  • Siguranța datelor clienților noștri este pe primul plan pentru noi;
  • Oferim și consultanță pe baza unei bune implementări a serviciilor noastre;
  • Ne asigurăm de buna funcționare și utilizare a proiectelor noastre;
  • Serviciile noastre complete de creare site și promovare site sunt completate de metodele de creștere a traficului și a numărului de clienți proveniți din online.

Vizitează Portofoliul nostru pentru a te convinge!

Tehnicienii EXPERTONLINE cunosc toate noutățile apărute pe piață până în prezent. Securitatea informațiilor este extrem de importantă în orice firmă. Trebuie acordată o atenție deosebit de mare datelor stocate. Din acest motiv, backup-urile periodice şi automate aduc un plus de siguranță zilei de mâine.

Tehnologii folosite:
Un "layout" ireproșabil din punct de vedere artistic, rămâne nefolositor fără o arhitectură back-end bine executată.
Integratorii de la EXPERTONLINE utilizează o bază solidă de cunoștințe a limbajelor precum HTML, CSS, PHP, MySQL, Java, FLASH, tehnologii care ne ajută să înfruntăm cu succes cele mai complexe şi pretențioase proiecte realizând o perfectă reflecţie a viziunii tale.

Alpinism utilitar Iasi :: Sdelivery Sergiana :: inchirieri autorulote brasov :: Clinica dentara Bucuresti